Connect with us

Administratie

Trei comunei s-au asociat pentru un proiect de racordare la gaz: “Este un proiect amplu”

Published

on

Trei comune din județul Botoșani s-au asociat și încearcă să obțină finanțarea necesară în vederea realizării unui proiect de alimentare cu gaz metan. Este vorba de comunele Trușești, Albești și Sulița.

Petru Ailenei Grișa, primarul comunei Trușești, susține că s-au făcut deja primele demersuri și că a avut discuții inclusiv cu directorul Transgaz. El mizează pe faptul că vor fi finanțări europene pentru astfel de proiecte și speră ca în trei-patru ani locuitorii comunei Trușești să beneficieze de gaz metan.

“Este un proiect amplu, care se va realiza împreună cu comunele Albești și Sulița. Am discutat inclusiv cu directorul Transgaz. Ne vom racorda din zona Cotu – Copălău. Am depus un proiect pentru o finanțare europeană iar acel proiect este în evaluare. Comuna Trușești este destul de mare și vor fi beneficiari. Avem căminul de bătrâni, blocurile, campusul școlar, primăria, agenții economici. Sunt și mulți care vor pentru încălzirea locuințelor”, a precizat Petru Ailenei Grișa, primarul comunei Trușești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad