Connect with us

Administratie

Noul drum strategic al CJ-ului este estimat la 40 milioane euro

Published

on

Nu au început lucrările la drumul strategic de 106 kilometri din sudul județului Botoșani iar președintele Consiliului Județean vorbește despre un nou drum strategic.

Noul proiect vizează legătura dintre sudul și nordul județului și a fost numit “Drumul vămii”. Are o lungime de aproape 50 de kilometri iar valoare investiției este de peste 40 de milioane de euro.

“Drumul vămii care ar trebui să lege drumul strategic de vama Rădăuți Prut este blocat de o semnătură a Ministerului Fondurilor Europene. Noi am depus cererea de finanțare a documentației tehnico-economice la ADR Piatra Neamț. Această cerere a fost aprobată dar din decembrie și până acum ADR-ul nu a primit semnătura necesară din partea Ministerului Fondurilor Europene pentru a putea continua procedura de contractare, să scriem documentațiile tehnice. Prin acest proiect se vor reabilita 48,829 kilometri de drum județean. Valoarea acestui proiect este estimat la peste 40 de milioane de euro și va fi finanțat prin POR 2021-2027”, a spus Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad