Connect with us

Administratie

HILIȘEU HORIA. Lucrări de regularizare a râurilor și pârâurilor pentru a scăpa de inundații FOTO

Published

on

În ultimii ani, comuna Hilișeu Horia a fost de mai multe ori afectată de inundații. Au fost case și curți inundate iar apa le-a distrus culturile oamenilor. Pentru a nu mai ajunge în situații similare, autoritățile locale din comuna Hilișeu Horia s-au apucat din timp de treabă și au început regularizarea râurilor și pârâurilor din zonă. Cu sprijinul celor de la Apele Române și cu utilajele primăriei, s-au făcut o serie de lucrări foarte importante.

În același timp, au fost curățate rigolele, podurile și podețele iar primarul Ioan Butnaru le-a cerut cetățenilor să se implice mai mult.

“Chiar dacă încă nu avem aprobat bugetul pentru 2021, întreaga echipă a primăriei este în teren. Regularizăm cursuri de râuri și pârâuri, desfundăm podurile și podețele, asigurăm o salubrizare totală a localității și a locurilor publice. Le transmitem cetățenilor să-și înfrumusețeze locația. Îi rugăm să fie partenerii noștri. Noi ne-am făcut treaba. Atâta timp cât în fața porții nu mai ai noroi, ar fi de bun simț să-ți curăți acea rigolă betonată”, a spus Ioan Butnaru, primarul comunei Hilișeu Horia.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad