Connect with us

Administratie

Piață agroalimentară în valoare de 2 milioane lei, în comuna Trușești

Published

on

Anul acesta vor începe lucrările la piața agroalimentară din comuna Trușești, o investiție în valoare de aproximativ două milioane de lei.

Potrivit primarului comunei Trușești, va fi o piață modernă în care vor veni producători din localitățile învecinate și nu numai. El a precizat că deși efortul financiar va fi unul mare, această investiție este utilă deoarece va oferi o șansă producătorilor locali.

“Valoarea este de aproximativ 20 de miliarde de lei vechi. În interior se va comercializa carne, lapte și pește iar în exterior va fi o zonă pentru legume și fructe. La etaj, spațiile vor fi închiriate celor care doresc să realizeze o activitate comercială. Proiectul este realizat prin GAL dar suma pe care o primim este de 35.000 de euro, pentru zona de legume-fructe. Diferența o vom asigura noi, din bugetul local. Eu vreau să o finalizez cât mai repede. Este făcut studiul de fezabilitate, am semnat contractul la AFIR și urmează licitația pentru proiectare și execuție”, ne-a spus Petru Ailenei Grișa, primarul comunei Trușești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad