Connect with us

Administratie

Bogdan Buhăianu: “Anul acesta vor fi realizate mai multe investiții la Urban Serv”

Published

on

Urban Serv va continua campania de achiziții utilaje pentru lucrările de salubrizare. După aprobarea bugetului, societatea de salubrizare a Consiliului Local Botoșani va demara procedura de achiziție a acestor utilaje.

Potrivit viceprimarului Bogdan Buhăianu, Urban Serv are o situație financiară bună și beneficiază de o linie de credit pe care o poate folosi pentru dotări.

“Avem o situație financiară bună la Urban Serv iar anul acesta vor fi realizate mai multe investiții. Se vor achiziționa două-trei aspiratoare pentru a se putea acționa mecanizat în parcuri și în alte zone ale orașului. Se dorește achiziționarea unei măturători care să poată acționa și pe trotuarele mai largi sau pe pietonale. De asemenea, va fi achiziționat un multifuncțional care să fie folosit inclusiv iarna. Deocamdată s-a stabilit necesarul de utilaje. După ce va fi aprobat bugetul societății, se va demara procedura de achiziție”, a spus Bogdan Buhăianu care a mai precizat că tot anul acesta ar putea fi realizate investiții și în platformele de colectare a deșeurilor din municipiul Botoșani.

“Încercăm să dezvoltăm modalitatea de colectare pentru reciclabile. Curățenia în platforme se poate observa. Nu se poate reproșa nimic din punct de vedere al curățeniei în platforme. Se realizează zilnic, după un orar stabilit. Punem accent pe partea de reciclabile deoarece se aplică penalități pentru neîndeplinirea țintelor”, a adăugat viceprimarul Bogdan Buhăianu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad