Connect with us

Administratie

Se lucrează pe patru drumuri județene

Published

on

Patru drumuri județene vor fi finalizate în acest an. Este vorba de patru drumuri pentru care s-a obținut finanțarea prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL2).

“În acest an se vor termina toate lucrările aflate în execuție prin PNDL2. La redeschiderea șantierelor, pe drumul județean Ibănești – Cristinești, stadiul lucrărilor era de 78%, pe drumul județean Ionășeni – Mășcăteni stadiul lucrărilor este de 58%, pe drumul județean Corlăteni – Dimăcheni stadiul lucrărilor este de 25% iar pe drumul județean Coțușca – Ghireni stadiul lăucrărilor este de 22%”, a precizat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

De asemenea, anul acesta se vor relua lucrările la drumul județean Vorona – Oneaga – Pădureni. Contractul a fost reziliat iar Consiliul Județean a organizat o nouă licitație.

“La drumul Vorona – Oneaga – Pădureni, vineri a avut loc deschiderea ofertelor. S-au înscris șase ofertanți. Valoarea la care a fost scos proiectul la licitație este 31,5 milioane lei fără TVA. Comisia de achiziție are ca termen data de 31 mai pentru a anunța un câștigător. O parte dintre lucrări au fost executate pe acest drum, până când firma care a intrat în insolvență a cerut rezilierea contractului”, a adăugat Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad