Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoșani. Marius Croitoru: “Trebuie să fim maturi din toate punctele de vedere”

Published

on

FC Botoșani joacă vineri seară cel mai important meci al acestui sezon. Dacă  învinge la Voluntari, echipa antrenată de Marius Croitoru este calificată în play-off și nu mai depinde de rezultatele meciurilor Dinamo – Academica Clinceni și FC Argeș – Chindia Târgoviște.

“Putem fi în play-off indiferent de rezultatul pe care îl vom obține dar varianta care ne duce sută la sută în play-off este victoria. Rămâne ca vineri să dăm dovadă de o echipă matură, care știm să ne jucăm munca de un an de zile în 90 de minute. Trebuie să fim maturi din toate punctele de vedere. Știu ce am de pregătit și pregătesc meciul să-l câștigăm.

Totul se rezumă la tărie de caracter, la personalitate. Eu am mai trăit momente când depindeam de ce se întâmplă pe alte stadioane. O să le explic ce înseamnă să te gândești doar la meciul tău. Avem varianta victoriei în care nu mai depindem de altcineva. În cazul în care sunt mai buni ca noi și nu putem câștiga, vom fi cu ochii și urechile pe celelalte stadioane. Noi am pierdut două play-off-uri în ultima etapă. Sperăm că acum îl vom prinde”, a spus Marius Croitoru.

Meciurile FC Voluntari – FC Botoșani, Dinamo – Clinceni și FC Argeș – Chindia se vor juca vineri de la ora 20.30,

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad