Connect with us

Sport

FC Botoșani se pregătește pentru sezonul următor: “Trebuie să avem un plan pe termen mai lung”

Published

on

Conducătorii clubului FC Botoșani anunță că vor face un plan pe termen mediu și lung astfel încât să aibă o stabilitate a lotului de jucători. Patronul Valeriu Iftime nu mai vrea să depindă de jucători gen Keyta care joacă doar când au chef.

“Am invatat foarte multe din sezonul trecut, cand am jucat in play-off, dar si din preliminariile Europa League. Am vazut ca lucrurile trebuie organizate la nivel de lot, in primul rand. Am constatat ca nu e bine sa ai jucatori la final de contract, cu care sa ataci obiective serioase. Pentru ca nu poti atinge ce ti-ai propus cu jucatori aflati la final de contract, care nu mai pun osul, cum se spune, si se gandesc mai mult la negocieri cu alte echipe si la plecare. Asta stim foarte bine si o sa tratam situatia ca atare. 

Daca ne calificam in play-off si daca ne calificam din nou in cupele europene, noi vom avea deja lotul facut pentru sezonul viitor. In 2020, a fost mai complicat si cu pandemia de coronavirus, s-a jucat si un singur meci in preliminarii… Dar acum stim foarte bine cine pleaca si cine ramane, cu cine atacam editia viitoare de campionat. Trebuie sa avem un plan pe termen mai lung. Suntem oameni inteligenti, oameni care invata din greseli, nu le facem de doua ori”, a spus Valeriu Iftime la SPORT.RO.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad