Connect with us

Sport

PERFORMANȚĂ. Botoșăneni pe podium la Campionatul Național de Alergare pe șosea

Published

on

Municipiul Timișoara a găzduit astăzi Campionatul Național de Alergare pe șosea – 10 kilometri, competiție dedicată seniorilor, tineretului (U23) și juniorilor 1 (U20).

Printre sportivii prezenți la start s-au numărat și botoșăneni care au reprezentat Liceul cu Program Sportiv, Clubul Sportiv Școlar dar și alte cluburi din țară.

Botoșăneanul Alexandru Corneschi, fost sportiv la LPS Botoșani, a cucerit medalia de aur și a devenit campion national. El a terminat cursa de 10 kilometri în 30 de minute și 22 de secunde.

“Din nou la treabă. Campion Național în proba de 10km – Șosea. O cursă muncită și terminată în 30:22”, a fost mesajul atletului botoșănean.

De asemenea, Ancuța Chiriac, legitimată la Liceul cu Program Sportiv Botoșani, s-a clasat pe locul doi la categoria de vârstă Juniori 1.

Tot pe locul doi s-a clasat și echipa Clubului Sportiv Școlar Botoșani, alcătuită din Ancuța Chiriac, Loredana Viziteu și Bianca Podariu.

Atleții botoșăneni se pregătesc acum pentru finala Campionatului Național de cros (U18, U16 și copii 1 și 2) care va avea loc sâmbătă, în pădurea Rediu din Botoșani.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad