Connect with us

Sport

FC Botoșani – Viitorul. M. Croitoru: “Așteptăm meciul cu mare încredere”

Published

on

FC Botoșani va întâlni mâine, de la ora 15.00, pe teren propriu, pe Viitorul Constanța. Cu o victorie în meciul de mâine, echipa antrenată de Marius Croitoru poate face un pas decisiv către play-off.

Marius Croitoru a declarat că elevii săi s-au pregătit foarte bine în ultimele două săptămâni și este optimist înaintea meciului cu Viitorul.

“Sperăm că a fost bună pauza. A venit într-un moment în care nu eram într-o formă foarte bună, în ultimele cinci meciuri aveam două egaluri. Mai avem de suferit 180 de minute, în care ne vom juca un an de muncă. Meciul cu Viitorul este cel mai important. Noi suntem pregătiți, ne-am pregătit bine în această săptămână. Chiar dacă am avut trei jucători la lot, plus ceva accidentați. Cei care au fost ok din punct de vedere fizic s-au pregătit foarte bine. Așteptăm meciul cu mare încredere. Trebuie să câștigăm pentru că singurul lucru care te aduce aproape de play-off este victoria”, a spus Marius Croitoru care recunoaște că presiunea este mare în aceste ultime două etape.

“Când am avut de recuperat puncte și nu ne dădea nimeni nicio șansă, am legat victoriile. Când ajungi pe un loc de play-off și ești conștient că poți pierde acel loc, intervine acea teamă. Sunt momente în timpul jocului când presiunea aceasta își pune amprenta”, a adăugat antrenorul FC Botoșani.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad