Connect with us

Administratie

Drumul Baisa – Corni s-a stricat la câteva luni de la reabilitare

Published

on

Problemele pe drumul județean Baisa – Corni continuă. A fost reabilitat și reparat de mai multe ori dar la câteva luni au apărut gropi în asfalt.

Ultima reabilitare a fost făcută în toamna anului trecut când s-au turnat două straturi de asfalt. La jumătatea lunii octombrie 2020 au fost finalizate lucrările dar nu au rezistat nici jumătate de an. Reprezentanții Consiliului Județean spun că lucrările au fost bine executate și că drumul a fost stricat de camioanele supraîncărcate cu piatră care au circulat în toată această perioadă.

Dorin Birta, vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani, susține că în perioada imediat următoare va avea o întâlnire cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și va solicita ca și angajații Direcției Județene de Drumuri și Poduri să aibă posibilitatea de a opri camioanele încărcate cu piatră și cereale pentru a fi cântărite.

“Avem două cântare achiziționate dar angajații DJDP nu pot opri camioanele. Trebuie să solicităm ajutorul polițiștilor care au multe misiuni în această perioadă și nu sunt de fiecare dată disponibili. Urmează să merg la Ministerul Transporturilor pentru a avea o discuție și pentru a căuta o soluție astfel încât să putem opri camioanele și să le cântărim. Drumul este în garanție și va fi reparat de constructor”, a spus Dorin Birta.

În apropierea localității Corni este balastiera Vulturii a unei firmei  de construcții din județul Botoșani.

Foto: Radar Botoșani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad