Connect with us

Administratie

Cosmin Andrei: ”Vom avea peste 20 de străzi asfaltate. Sper să începem lucrările spre finalul anului”

Published

on

Primarul municipiului Botoșani vrea ca în toamna acestui an să demareze lucrările pe străzile nemodernizate de la periferie. Primele străzi asfaltate vor fi în zona Petru Rareș – Calea Națională – IC Brătianu.

Tot anul acesta vor începe lucrările și pe străzile Izvoarelor, Zimbrului și Vâlcelei, străzi despre care se discută de foarte mulți ani.

“În viitorul apropiat vom avea licitații pentru trei străzi noi care vor fi asfaltate. Este vorba de Izvoarelor, Zimbrului și Vâlcelei. Sunt trei străzi foarte importante. Sunt trei străzi care vor fi asfaltate cu fonduri europene. Am discutat și de cealaltă zonă, Petru Rareș – Calea Națională – IC Brătianu unde vom avea peste 20 de străzi asfaltate. Pentru început am finanțat partea de documentație tehnică. Eu sper ca spre finalul acestui an să începem lucrările la o parte dintre aceste străzi. Se lucrează pe strada Iuliu Maniu și am emis certificate de urbanism pentru toate străzile care fac parte din acest perimetru. În etapa a doua, se vor asfalta străzile din zona Tudor Vladimirescu și vom continua până vom rezolva această problemă”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad