Connect with us

Administratie

“În maxim două luni finalizăm strada Viilor”. Urmează strada Nicolae Iorga și trotuarele de pe bulevardul Eminescu

Published

on

Lucrările pe strada Viilor din municipiul Botoșani sunt în grafic iar în luna mai acestea vor fi finalizate. Ulterior se va interveni pe strada Nicolae Iorga, până în apropierea Inspectoratului Școlar Județean.  

“Reabilităm strada Viilor pentru că acolo a fost asfalt, avem un constructor într-un contract cadru și poate face lucrările într-un interval scurt de timp. În maxim două luni lucrările vor fi finalizate pe strada Viilor. Am scos dalele. Este pregătit stratul suport pentru asfaltare. După ce este finalizat proiectul tehnic, vom continua și cu tronsonul de pe strada Nicolae Iorga. Îmi doresc să-l facem tot anul acesta. Trebuie să scoatem dalele de tramvai rămase”, a precizat primarul Cosmin Andrei care a mai adăugat că în perioada imediat următoare se va interveni și pe bulevardul Mihai Eminescu.

“Intenționez să reabilitez trotuarul de pe bulevardul Mihai Eminescu care arată foarte rău. Trebuie să-l reabilităm. Chiar dacă s-a mai reabilitat în trecut. Trebuie să repar și bulevardul Mihai Eminescu”, a adăugat edilul municipiului.

De luna viitoare, vor începe și lucrările de plombare a gropilor apărute pe străzile municipiului Botoșani. Se vor scoate pavelele și se vor face reparațiile necesare.

“Pavelele vor fi înlocuite. Aceste pavele sunt o soluție temporară. Vom turna asfalt și vom plomba toate gropile din municipiul Botoșani. De luna viitoare, când se vor deschide stațiile de asfalt, vom interveni cu asfalt”, a precizat Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad