Connect with us

Administratie

Costel Romanescu, primar Păltiniș: “S-au lăcomit la câteva sute de milioane de lei iar la rectificarea bugetară vor țipa”

Published

on

Modul în care conducerea Consiliului Județean a decis să împartă banii către primării a stârnit multe discuții și reacții din partea primarilor și nu numai. Faptul că mai bine de 80% din sumă a fost direcționată către primarii PSD, liberalii spun că a fost o mare greșeală făcută de Doina Federovici și că o vor îndrepta la rectificarea de guvern.

Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, consideră că ar trebui un moment zero în politica botoșăneană iar sumele să fie împărțite pe niște criterii clare.

“Se știa că împărțirea banilor se va face politic. Au fost multe orgolii. Trebuia să fie un moment zero, să uităm ce s-a făcut până acum și să facem cum ar trebui să fie. Ei s-au lăcomit la câteva sute de milioane de lei iar când va fi rectificarea bugetară a guvernului vor țipa. Guvernul a alocat pentru drumuri dublu față de cât dădea PSD-ul județului Botoșani. Mai bine țineau toți banii pentru drumurile județene. Cu banii care i-au alocat ei, punem câteva camioane de piatră. Majoritatea primarilor au proiecte pentru asfaltare”, a spus Costel Romanescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad