Connect with us

Politica

Primarul Cosmin Andrei s-a apucat de “Programul Firea”

Published

on

În campania electorală din septembrie 2020, Cosmin Andrei promitea implementarea “Programul Firea”, un program social prin care primăria să ofere diverse sume de bani și vouchere persoanelor cu venituri mici.

Cosmin Andrei a câștigat alegerile în Botoșani dar Gabriela Firea le-a pierdut în București. După alegeri, Cosmin Andrei nu a mai spus nimic despre “Programul Firea”. Până astăzi. Pentru că Firea a venit la Botoșani, noul primar al municipiului și-a amintit de promisiunea din campania electorală  și a anunțat că va oferi niște vouchere copiilor.

“Vin astăzi în fața botoșănenilor și le spun că avem o prevedere bugetară pentru anul 2021 care se referă la copiii din Botoșani, care pot beneficia de consultații gratuite și de realizarea de ochelari de vedere. Am făcut o propunere în cuantum de 200.000 lei iar voucherele sunt de 100 și 500 lei. Un pachet pe care în campania electorală l-am denumit Pachetul Gabriela Firea, pentru că l-am considerat unul de succes. Dacă va fi de succes, îl vom deconta după trei ani și jumătate. Eu consider că va fi unul de succes”, a spus Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad