Connect with us

Politica

Pesediștii nu prea vor la guvernare. Ciolacu: “Toate sunt la timpul lor”

Published

on

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, împreună cu Paul Stănescu și Gabriela Firea au venit astăzi la Botoșani pentru a se întâlni cu primarii și conducerea organizației județene PSD.

Liderii social democrați nu sunt prea dornici de a reveni la guvernare și preferă să rămână în opoziție și să aștepte erodare PNL-ului și USR-ului.

“La guvernare ajungi în urma unor alegeri. Cunoaștem Constituția României și e foarte greu să avem alegeri anticipate. De aceea, o să promovăm mai multe modificări la actuala Constituție, pe care o considerăm depășită. Mai există posibilitatea ca o moțiune de cenzură să treacă și atunci se crează alte majorități. Presupun că toate sunt la timpul lor  

Nu vreau să-l dezmint pe președintele României care spunea că Parlamentul nu mai reflect realitatea. Îl anunță că după trei luni de când a revenit guvernul său, Parlamentul nu mai reflect realitatea. Dacă mergem mâine la vot, vom avea o altă structură a parlamentului. Partidul Social Democrat este pregătit în orice moment și are specialiștii necesari să guverneze“, a afirmat Marcel Ciolacu.

După o discuție cu Doina Federovici despre buget, Ciolacu s-a arătat îngrijorat de soarta botoșănenilor și i-a transmis un mesaj premierului Cîțu.

“Județul dumneavoastră, nu numai la buget, dar și la rectificare și la alocările din fondul de rezervă al primului ministru, ați primit fabuloasa sumă de zero lei. Ăsta este modul de a face politică după 30 de ani în România. Cel mai rușinos mod de a face politică. Îi adresez domnului Cîțu propunerea să lase botoșănenilor să-și oprească toate impozitele la nivel județean pentru că știu să le drămuiască, dacă tot nu alocă niciun ban către administrațiile social democrate”, a mai spus Ciolacu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad