Connect with us

Politica

Federovici le cere liberalilor să facă drumurile spre Tg. Frumos și Ștefănești: “Două mari investiții lăsate la cheie de PSD”

Published

on

Drumurile Botoșani – Tg. Frumos și Botoșani – Ștefănești rămân în continuare un subiect de discuții contre între politicienii din județul Botoșani. Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, le cere explicații liberalilor pentru faptul că încă nu au fost începute lucrările.

Mai mult, ea susține că le-a lăsat liberalilor două proiecte la cheie și aceștia nu au fost în stare să le înceapă. În schimb, Doina Federovici a uitat să spună că și în guvernarea PSD s-au pierdut vreo doi ani în care s-au anulat licitații.

”Sunt cele două mari investiții promovate și lăsate la cheie de Partidul Social Democrat. Știți foarte bine că pentru cele două investiții le-au luat colegilor liberali nici mai mult nici mai puțin decât 8 luni pentru o semnătură și nici în acest moment nu este gata proiectarea. Sunt investițiile PSD lăsate la cheie pentru care așteptăm în cel mai scurt timp posibil să înceapă pentru că botoșănenii s-au săturat să aștepte. Mai mult decât atât, am văzut cum au transmis în media locală că au prins sumele în bugetul de stat. Erau obligați să prindă aceste sume în buget pentru că vorbim despre investiții în continuare. Dacă în acest moment se lucrează la proiectare trebuie să prinzi și sumele în buget, nu cum au făcut anul trecut când au uitat să prindă finanțarea pentru Botoșani-Ștefănești. 85% din aceste sume vor fi sume europene”, a declarat Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad