Connect with us

Administratie

Cosmin Andrei: “Sunt intervenții în carosabil pe care Nova Apaserv nu le-a rezolvat de foarte mult timp. Le-am propus un acord…”

Published

on

În ultimele luni, angajații Nova Apaserv au stricat mai multe străzi din municipiul Botoșani pentru a rezolva avariile la rețea dar carosabilul nu a mai fost reparat.

Primarul Cosmin Andrei a avut de curând o discuție cu directorul Nova Apaserv și i-a propus o compensare. Primăria Botoșani să repare străzile în urma avariilor și să nu mai plătească facturile pentru apa meteorică.

“Am avut o promisiune dar din păcate cei de la Nova Apaserv nu își rezolvă avariile așa cum ar trebui. Oamenii vin către Primăria Botoșani și solicită să rezolvăm noi. La ultima discuție, erau 63 de intervenții în municipiul Botoșani, unde nu a fost adus carosabilul la starea inițială. Sunt intervenții în carosabil pe care Nova Apaserv nu le-a rezolvat de foarte mult timp. Am propus un acord cadru astfel încât să rezolvăm noi aceste probleme și facem o compensare cu sumele pe care le plătim pentru apa meteorică. Au fost de acord. Noi putem repara carosabilul într-un timp mai scurt. Avem dale scoase în parcul APM  unde a fost o intervenție în urmă cu mai multe luni, avem gropi pe carosabil, pe Petru Rareș, pe strada Sucevei, Doboșari… Provoacă un disconfort mare iar botoșănenii ne întreabă pe noi de ce nu se asfaltează”, a declarat Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad