Connect with us

Administratie

Bugetul municipiului Botoșani a fost lansat în dezbatere publică. 32 de milioane lei vor fi pentru investiții

Published

on

Primăria municipiului Botoșani a bugetul pentru anul 2021 care urmează a fi supus spre aprobare în Consiliul Local, în a doua jumătate a lunii aprilie.

Potrivit proiectului, bugetul municipiului Botoșani în 2021 va fi de 219,2 milioane lei din care 32 de milioane de lei pentru dezvoltare și peste 187 de milioane lei pentru funcționare. Peste 24 de milioane de lei reprezintă cheltuielile de personal, 23 de milioane lei sunt cheltuielile de la capitolul ÎNVĂȚĂMÂNT și 26 de milioane lei la capitolul ASISTENȚĂ SOCIALĂ, 9,3 milioane de lei vor ajunge la Poliția Locală, 10 milioane de lei la instituțiile de cultură, 9,1 milioane lei va fi subvenția la transport local și 6,6 milioane subvenția la termoficare.

“Calendarul estimat prevede aprobarea bugetului local în perioada 13-23 aprilie. Avem un buget pe partea de dezvoltare de peste 30 de milioane lei, mai mare decât anul trecut. Vom avea alocări pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene. Vom acorda o atenție deosebită pe partea de infrastructură pentru că am promis străzi asfaltate”, a spus primarul Cosmin Andrei.

VEZI proiectul bugetului municipiului BOTOȘANI

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad