Connect with us

Economic

Agent economic amendat cu 20.000 lei de comisarii Gărzii de Mediu

Published

on

Comisarii Gărzii de Mediu au făcut un control la obiectivul de investiție “Construire bloc de locuințe D+P+2E+M cu spații comerciale la parter, reabilitare clădire monument cu integrare în funcțiunea parterului, desființare corp clădire”.

Controlul a vizat: respectarea condițiilor din actele de reglementare, existența instalațiilor de spălare a autocamioanelor, modul de gestionare a deșeurilor rezultate din activitatea de construcții și demolări și existența mijloacelor de protecție împotriva degajărilor de pulberi sedimentabile.

“Operatorul economic nu a făcut dovada valorificării și/sau eliminării deșeurilor generate din implementarea proiectului de investiție, nu a făcut dovada existentei unui spațiu pentru depozitarea pământului în exces rezultat de pe amplasament. Pe amplasament nu există o instalație de spălare a roților mijloacelor de transport.

Pentru neconformitățile constate s-au trasat măsuri cu termen, în vederea remedierii acestora. S-a aplicat sancțiune, conform prevederilor legale, în valoare de 20.000 lei”, au precizat reprezentanții Gărzii de Mediu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad