Connect with us

Administratie

Se pregătește schimbarea lui Gabriel Cîrlan. PSD va numi un director interimar la Nova Apaserv

Published

on

Nova Apaserv stă pe un butoi cu pulbere iar politicienii botoșăneni se ocupă de schimbat directorii societății.

La începutul lunii februarie, Albert Tanasă a demisionat din funcția de manager al societății iar liberalii, cu sprijinul Pro România, au profitat de o anumită conjunctură și l-au numit pe Gabriel Cîrlan la conducerea Nova Apaserv. S-au rezolvat câteva probleme urgente, s-au eșalonat unele datorii dar Cîrlan are zilele numărate. Între timp, cei de la PSD au bătut palma cu ALDE și după ce va fi completat Consiliul de Administrație al Nova Apaserv, social democrații își vor impune un nou director. În februarie, Doina Federovici anunța că îl vrea la conducerea Nova Apaserv pe Doru Constantin, un jurist din Vâlcea care a lucrat la CET Govora.

Prezent în emisiunea Dosarul Zilei, Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a lăsat de înțeles că în aproximativ două săptămâni Gabriel Cîrlan va fi schimbat din funcție. În același timp, el a afirmat că a încercat să ajute compania și că a discutat inclusiv cu premierul Cîțu despre problemele Nova Apaserv.

“Inginerul Cîrlan a reușit să deblocheze situația pe moment. În spatele acestei deblocări, Consiliul Județean nu a venit cu nicio soluție. Eu m-am oferit să merg mai departe până la nivelul guvernului, am avut o discuție cu premierul Cîțu și este nevoie de un plan de relansare. Nici nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla, dacă în două săptămâni nu o să mai fie Gabi Cîrlan. Din partea doamnei președinte am văzut o opacitate. Fie nu vrea să-și asume, fie nu înțelege. Acea companie are nevoie de ajutor și un management sănătos. Noi am lăsat compania cu bani în cont iar guvernarea PSD condusă de Macaleți și Federovici a dus compania în dezastru. Sunt nouă județe care deja consumă bani din exercițiul financiar 2020-2027. Noi avem aproape 200 de milioane de euro dar nici nu am făcut studiul de fezabilitate, nu știm ce vom face”, a spus Costel Șoptică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad