Connect with us

Administratie

Florin Buțura, primar Ștefănești: “Sunt dezamăgit de Consiliul Județean. Ne-au dat foarte puțini bani”

Published

on

Primăria orașului Ștefănești a primit de la Consiliul Județean Botoșani mai puțin decât multe comune. Asta pentru că primarul orașului Ștefănești este membru PNL iar Consiliul Județean Botoșani este condus de PSD.

Orașul Ștefănești a primit doar 50.000 lei pentru întreținerea drumurilor, mai puțin decât unele comune 1500-2000 locuitori precum Adășeni, Cordăreni, Dobârceni, Mihălășeni sau Mitoc. La capitolul dezvoltare, cofinanțare proiecte și funcționare, Primăria Ștefănești a primit în total 350.000 lei, cu un million de lei mai puțin decât orașul Săveni și cu 650.000 lei mai puțin decât orașul Bucecea.

“Dacă fac o comparație între Ștefănești și Săveni sau Bucecea, ce pot să mai spun? Asta e. Mi-au cerut o situație. La cofinanțare am 30 de miliarde de lei vechi iar ei mi-au dat 1,5 miliarde. Sunt dezamăgit de Consiliul Județean. Ne-au dat foarte puțini bani. La drumuri, ce să faci cu 50.000 de lei? Cum te poți dezvolta cu astfel de sume?”, a spus Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad