Connect with us

Administratie

O comună din județul Botoșani își face parc industrial

Published

on

De mai bine de un deceniu, politicienii care au condus Consiliul Județean Botoșani au tot promis realizarea unui parc industrial. Dacă ei nu au fost în stare să facă un astfel de proiect, se pare că va reuși o primărie de comună care gestionează un buget mult mai mic decât Consiliul Județean.

Primăria comunei Vf. Câmpului va demara în acest an construcția unui parc industrial și va oferi o serie de facilitate agenților economici. Maria Huțu, primarul comunei Vf. Câmpului, spune că deja a discutat cu câțiva agenți economici care și-au exprimat intenția de a deschide noi business-uri.

“Sunt în procedura de identificare a unei suprafețe de teren pentru realizarea unui parc industrial. Sunt câțiva agenți economici puternici în județ cu care deja am luat legătura să vină la Vf. Câmpului. Vf Câmpului are multe oportunități. Eu mă mândresc cu cei care vin și investesc în comuna Vf Câmpului și voi face tot posibilul să-i ajut. Mai este o firmă care are punct de lucru pe raza comunei Vf Câmpului și care a obținut un proiect în valoare de două milioane de euro în vederea înființării unui depozit de produse agricole. Avem și noi agenți economici care merită să fie ajutați”, a spus Maria Huțu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad