Connect with us

Evenimente

Botoșăneni amendați cu 12.000 lei pentru braconaj cinegetic

Published

on

Trei bărbați care vânau în mod ilegal sâmbătă seară, în apropierea localității Drislea, au fost sancționați contravențional de jandarmi cu amenzi în valoare totală de 12000 de lei, în urma unei acțiuni pentru prevenirea braconajului cinegetic.

Cei trei au fost identificați pe fondul de vânătoare Dângeni, însoțiți de câini ogari și având asupra lor lanterne, în încercarea de a prinde vânatul existent în zonă, la adăpostul întunericului.

Acțiunea jandarmilor a fost executată în completarea misiunilor specifice acestei perioade, executate independent sau în cooperare cu I.P.J. Botoșani, având ca obiectiv principal prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19. În cele două zile ale acestui sfârșit de săptămână au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale, însumând aproximativ 37000 de lei și  au fost întocmite acte de sesizare o organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni, iar 151 de persoane aflate în carantină la domiciliu au fost verificate în vederea asigurării respectării acestei măsuri sanitare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad