Connect with us

Evenimente

Autovehicul înmatriculat în Portugalia, depistat la frontieră cu documente false

Published

on

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român, care a fost depistat  în trafic, conducând un autoturism care avea I.T.P. falsificat.

În data de  21 martie a.c., în jurul orei 11.40, polițişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Mihăileni, un autovehicul marca Ford Transit, înmatriculat în Portugalia, condus de P.V., cetăţean român în vârstă de 60 ani.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la documentele prezentate, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că talonul cu inspecţia tehnică periodică nu prezintă condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad