Connect with us

Administratie

Reacția conducerii IPJ Botoșani după ce s-a prăbușit tavanul într-un birou

Published

on

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani a reacționat după apariția fotografiilor cu tavanul căzut într-unul dintre birourile instituției.

“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, conform cărora ar fi fost pusă în pericol integritatea corporală a unor polițiști din cadrul IPJ Botoșani, Compartimentul Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Clădirea în care se află biroul din tavanul căruia s-a desprins o parte din tencuială, din cauza degradării existente la nivelul acoperișului ca urmare a infiltrației de umezeală,

este supusă în acestă perioadă unor reparații pentru care există contract incheiat cu operator economic de profil, in domeniul constructiilor.

Aceste reparații se vor  finaliza in aproximativ două luni, în funcție de condițiile meteorologice.

La momentul producerii incidentului la care s-a făcut referire, în spațiul respectiv se afla un singur polițist, care nu a fost rănit, iar ulterior, toți cei care își desfășurau activitatea în acel birou au fost relocați.

Precizăm faptul că nu există nicio stare de risc  pentru cei care isi desfasoara activitatea in clădirea supusă reparațiilor sau în alte spații aparținând IPJ Botoșani”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad