Connect with us

AGRICULTURA

Ionică Nechifor cere demisia ministrului Agriculturii: “Domnule Oros, plecați! Toată țara este dezamăgită de activitatea dumneavoastră”

Published

on

Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis, a postat în această dimineață un mesaj prin care solicit demisia ministrului Agriculturii. Fermierii sunt revoltați deoarece nu au mai primit despăgubirile pentru seceta de anul trecut și pregătesc un protest în Piața Victoriei din București, pe data de 24 martie, între orele 11.00 și 14.00.

“Din respect pentru oamenii politici de calitate din PNL, în mod elegant îi solicit Med.Veterinar Oros Adrian Nechita, să renunțe la funcția de Ministrul al Agriculturii, înainte de a mai fi dezbătută această Moțiune!!! D-le Oros, plecați!!!!!…. , nu vă ridicați la nivelul unui Ministru, poate sunteți bun ca profesor sau politician de rang V, dar în nici într-un caz, ca MINISTRUL AGRICULTURII!! Toată țara este dezamăgită de activitatea dumneavoastră!!! În prezent, dumneavoastră domnule Oros, aduceți cele mai mari deservicii politicii de dreapta !!!!”, este mesajul postat de Ionică Nechifor.

Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a declarat ieri că nu sunt bani pentru a le achita fermierilor despăgubirile pentru culturile agricole afectate de seceta din primăvara anului trecut.

Sunteți conștienți cu toții că eu nu aduc bani de acasă, eu gestionez banii pe care-i primesc și încerc să-i drămuiesc așa cum stabilim împreună cu colegii și cu mediul asociativ în așa fel încât pentru fiecare program în desfășurare să existe o finanțare cât mai mult posibil, repet, în limita alocărilor bugetare”, a afirmat Oros.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad