Connect with us

Sport

ASTRA – FC Botoșani 1-1 (0-1) / CONTINUĂ LUPTA PENTRU PLAY-OFF / LIVE TEXT

Published

on

FC Botoșani a obținut un punct pe terenul echipei Astra Giurgiu și rămâne pe loc de play-off în Liga 1. În ultimele două etape, FC Botoșani va juca pe teren propriu cu Viitorul și în deplasare la Voluntari.

FC Botoșani începe în atac partida, în minutul 1 Al Mawas a centrat de pe dreapta dar Ongenda nu are nicio șansă în fața fundașilor de la Astra. Gazdele pun stăpânire pe joc, au o posesie mai bună dar până în minutul 20 nu reușesc să se apropie de poarta lui Pap.

Prima mare ocazie a partidei aparține gazdelor, în minutul 26. David Bruno reia cu capul din interiorul careului dar Pap respinge de lângă bară. Replica echipei lui Croitoru vine zece minute mai târziu când Camara șutează peste poartă.

În minutul 39, Astra are încă o mare ocazie de gol. Răduț reia cu capul din interiorul careului dar Pap este salvat de bară.

Cu două minute înainte de pauză, FC Botoșani deschide scorul. Albanezul Enriko Papa prinde un șut de generic de la 12 metri și îl învinge pe David Lazar.

Astra forțează egalarea încă din primele minute ale reprizei secunde dar defensiva lui Croitoru rezistă. Montini șutează din marginea careului dar prinde fără probleme. În minutul 70, gazdele au două șanse de a marca în aceeași fază dar FC Botoșani rămâne în avantaj.

Patru minute mai târziu, Enriko Papa putea realiza dubla după o mare greșeală comisă de David Lazar. În minutul 79, gazdele reușesc egalare prin Montini, în urma unui corner.

În prelungiri, FC Botoșani a avut o șansă de a marca la o fază făcută de Mihai Roman dar Patache nu a reușit să marcheze iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1. În urma acestui rezultat de egalitate, FC Botoșani rămâne pe locul cinci cu 38 de puncte dar și-a asigurat prezența în play-off.

……………………..

Pentru această partidă, Marius Croitoru nu poate miza pe Rodriguez și Șeroni, ambii suspendați. În locul lor, joacă Florescu și Ulrich Meleke. Fundașul de 21 ani din Coasta de Fildeș debutează la FC Botoșani. Surpriza din primul 11 este Hamidou Keyta, jucător care a fost reprimit în lot de Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad