Connect with us

Administratie

Demersuri începute pentru racordarea la gaz a comunelor Vf. Câmpului, Mihăileni și Cândești: “Am primit deja cota de gaz”

Published

on

În cel mult doi ani de zile, locuitorii comunelor Vf. Câmpului, Cândești și Mihăileni ar trebui să beneficieze de gaz metan. Cele trei primării au făcut demersurile către Transgaz iar răspunsul primit este unul pozitiv.

Maria Huțu, primarul comunei Vf. Câmpului, susține că deja a început semnarea precontractelor, aproximativ 1200 de gospodării urmând a fi racordate la rețeaua de gaz metan.

“Suntem în faza de încheiere precontracte și sunt undeva la 1200 de gospodării care vor fi racordate. 90% dintre locuitorii comunei Vf Câmpului doresc gaz metan. Investiția va fi realizată de Transgaz și vor fi racordate comunele Vf. Câmpului, Mihăileni și Cândești. Avem un termen de 30 de zile pentru a încheia precontractele, ridicările topo și celelalte documente. Am primit deja cota de gaz și garanția că acest proiect va fi realizat. Sunt niște pași de făcut dar eu sunt optimist că într-un an și jumătate vom avea gaz”, a spus Maria Huțu, primarul comunei Vf. Câmpului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad