Connect with us

Administratie

Reacția președintelui CJ după protestul de pe drumul strategic: “Este prioritatea…”

Published

on

După  ce a văzut mobilizarea oamenilor care locuiesc în sudul județului Botoșani, care au ieșit în stradă pentru a protesta, Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a transmis un comunicat de presă.

Doina Federovici i-a invitat pe protestatari la discuții și a anunțat că modernizarea drumului strategic este prioritatea ei numărul 1.

Mai citește: Zeci de oameni au pornit spre Botoșani pentru a protesta în fața Consiliului Județean / VIDEO

Redăm integral comunicatul transmis de președintele Consiliului Județean:

Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, a luat act de protestul neautorizat organizat de locuitorii din sudul județului pentru Drumul strategic. În ciuda faptului că protestatarii nu au înștiințat autoritatea locală despre demersul lor, președintele Consiliului Județean l-a contactat pe liderul informal al acestora, domnul Cristian-Dumitru Andrioaie, și i-a transmis să formeze o delegație și să vină la discuții la sediul Consiliului Județean în cursul acestei zile.

„De când am preluat mandatul nu am pierdut nicio zi pe această temă, am finalizat licitația și eram pregătiți să semnăm contractele de lucrări, dar au intervenit contestațiile la CNSC. Pentru că rezultatele întârziau, am făcut demersuri prin care am solicitat urgentarea sentinței, dar am primit o nouă amânare. La sfârșitul lunii februarie, CNSC a dat o decizie care, însă, a fost contestată la Curtea de Apel Suceava. Acum sperăm ca decizia instanței să vină cât mai repede pentru a demara lucrările, pentru că acest proiect de investiții este prioritatea numărul 1 a mandatului meu”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad