Connect with us

Sport

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi: “Astăzi au mâncat iarba, au fost fantastici”

Published

on

Sepsi OSK a venit la Botoșani cu o delegație numeroasă, în frunte cu patronul Laszlo Dioszegi. Acesta a urmărit meciul împreună Cornel Șfaițer și Attila Hadnagy iar la final a intrat pe teren și i-a felicitate pe jucători.

“Suntem foarte aproape. 95% e rezolvat play-off-ul dar ne mai trebuie un punct. Am încredere în acești băieți. Am ținut un discurs săptămâna trecută și le-am cerut să mănânce iarba. Astăzi au mâncat iarba, au fost fantastici”, a spus Laszlo Dioszegi care a anunțat și obiectivul echipei în play-off:

“În această vară, în iunie-iulie ne vom muta în noul stadion. Sperăm ca la începutul anului viitor vom fi pe noul stadion. Țelul nostru este locul trei sau patru. Mai sus nu avem cum, degeaba vorbim. Nu avem banii necesari pentru a ne bate la campionat. Ne gândim la cupele europene”.

Patronul clubului Sepsi a infirmat zvonurile apărute în ultimele zile și a declarat că nu i-a făcut nicio ofertă lui Dan Petrescu.

“Cu Dan Petrescu nimeni nu a vorbit. Nu știu de unde au scos că am vorbit cu Dan Petrescu. Noi avem un antrenor extraordinar și mergem mai departe cu el”, a afirmat Dioszegi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad