Connect with us

Sport

Keyta a fost scos din lot și se antrenează singur. V. Iftime: “O să-l vedeți iar pe la Călărași sau Slobozia”

Published

on

Golgheterul echipei FC Botoșani a fost scos din lot iar patronul Valeriu Iftime a declarat că nu se va mai baza pe el până la sfârșitul acestui sezon. Keyta mai are contract cu FC Botoșani până în vară.

“Keyta nu este în lot. El are o problemă de comportament. După meciul de la Craiova el nu se mai antrenează cu echipa. Mintea lui Keyta. O să-l vedeți iar pe la Călărași sau Slobozia. Nu are nicio șansă să devină un mare fotbalist pentru că are o mare problemă de comportament. Nu te poți baza pe el. A jucat bine șapte-opt etape, echipa l-a ajutat, după care și-a luat-o în cap, a devenit vedetă. E în ultimele luni de contract… Dar vine Camara”, a spus Valeriu Iftime.

Nici Marius Croitoru nu vrea să mai audă de fotbalistul francez. Antrenorul FC Botoșani l-a iertat o dată pe Keyta, când acesta nu a vrut să se se mai antreneze, dar acum pare decis să nu-l mai primească în vestiar.

„Keyta nu a făcut parte din lot. Trebuie să înțeleagă multe lucruri pe care din păcate nu le-a înțeles și crede că tot ce s-a întâmplat este numai meritul lui. El crede că Botoșaniul a trăit numai de pe urma evoluțiilor lui. Că noi nu am făcut nimic ca el să ajungă în situația în care este. Este jucător la Botoșani, nu l-am obligat să plece. Atâta timp cât ai hotărât să rămâi și să nu plece unde clubul avea oferte și câștiga o anumită sumă de bani, trebuie să dai totul. Botoșaniul te-a ajutat”, a spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad