Connect with us

Sport

FC Botoșani – Sepsi OSK. Leo Grozavu: “Mai mult ca sigur că ne va aștepta o partidă dificilă”

Published

on

FC Botoșani și Sepsi se vor întâlni astăzi, începând cu ora 17.30, pe stadionul Municipal, într-un meci foarte important pentru calificarea în play-off. Înaintea acestei partide, Sepsi este pe locul 4 cu 40 de puncte iar FC Botoșani este pe 5 cu 37 de puncte.

Leo Grozavu, fost antrenor la FC Botoșani, în prezent antrenorul echipei Sepsi OSK, se așteaptă la un meci foarte greu pe Municipal.

“O partidă foarte dificilă, ținând cont de context. Venim după o partidă pierdută. Întâlnim una dintre echipele bune ale campionatului, participantă anul trecut în play-off, anul ăsta cu șanse îndreptățite. O echipă cu jocători foarte valoroși, o echipă periculoasă de la mijloc în sus. O echipă cu un antrenor care și-a pus amprenta pe evoluția din ultimele două campionate. Mai mult ca sigur că ne va aștepta o partidă dificilă. (…) Întâlnim o echipă care joacă pe cartea atacului. Botoșaniul vine după două partide pierdute și automat vor dori să câștige. Este o echipă care joacă pe atac și automat ne va forța și pe noi să avem o altă stare și să dăm o altă replică dacă vrem să ne întoarcem cu ceva de la Botoșani.

Probleme de lot avem și asta mă supără cel mai tare. Apar indisponibilități de la meci la meci, nu putem alcătui o echipă cunoscută de toată lumea. Din acest motiv avem probleme în a ne exprima pe teren. Am avut mari probleme cu acest COVID, nu toți au același nivel de pregătire”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad