Connect with us

Sport

SCANDALOS. Un arbitru care a inventat un penalty împotriva FC Botoșani a fost delegat la meciul cu Sepsi

Published

on

Delegare scandaloasă a Comisiei Centrale a Arbitrilor la meciul FC Botoșani – Sepsi OSK, programat să se dispute mâine, începând cu ora 17.30, pe stadionul Municipal.

Meciul dintre FC Botoșani – Sepsi OSK va fi arbitrat de bucureșteanul Andrei Chivulete, un arbitru care are multe greșeli comise în ultimele campionate dar care a fost promovat pe lista FIFA de către șefii CCA. Una dintre gafele mari comise în acest sezon de Chivulete Jr. a fost la meciul Hermannstadt – FC Botoșani, meci disputat pe data de 28 septembrie 2020. În minutul 86, la scorul de 1-1, Chivulete a inventat un penalty pentru gazde la o fază în care trebuia să dicteze fault în atac. Pires a marcat de la punctul cu var iar Hermannstadt a câștigat toate cele trei puncte cu ajutorul arbitrului Andrei Chivulete.

După o lună a gafat din nou în meciul Chindia – FC SB când nu a acordat două lovituri de la 11 metri pentru gazde.

După acel meci, GSP a titrat: “Definiția nepotismului în arbitrajul românesc: Andrei Chivulete » Cum a făcut praf meciul Chindia – FCSB și modul scandalos în care e privilegiat la delegări” iar Prosport a scris: “Arbitrul Andrei Chivulete, de două ori delegat în aceeași etapă din Liga 1. Încă o „inovație” marca Kyros Vassaras”

Andrei Chivulete este fiul fostului arbitru Florin Chivulete care a devenit cunoscut după “scandalul folcloristelor”, la meciul Ceahlăul – Austria Viena. Presa sportivă a scris de mai multe ori despre prietenia dintre Florin Chivulete și grecul Kyros Vassaras, președintele CCA, precum și despre promovarea lui Andrei Chivulete pe lista FIFA.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad