Connect with us

Administratie

Încă o zonă de agrement în Botoșani. Proiectul de aproape 10 milioane de lei începe în vară

Published

on

Primăria municipiului Botoșani a obținut încă o finanțare europeană pentru realizarea unei zone de agrement. Valoarea investiției este de aproape 10 milioane de lei iar lucrările vor începe în vara acestui an.

Noua zonă de agrement urmează a fi realizată pe versantul Pacea și va include foișoare, grătare cu mobilier, mese picnic, bănci SMART, un skatepark, pârtie săniuș și tubing, un loc de joacă pentru copii, paintball, escaladă, piste pentru tir cu arcul, tiroliană, terenuri de fotbal și baschet, labirint, alei, pietonale, piste de alergare și pentru biciclete/role.

“Am semnat recent autorizația de construire a acestui obiectiv, a fost întocmită și documentația de execuție a lucrărilor, astfel că vom putea demara și procedura de scoatere la licitație a execuției. Botoșănenii, care oricum s-au obișnuit să frecventeze această zonă în timpul liber, vor avea astfel la dispoziție un adevărat complex, care va veni în completarea Zonei de Agrement Cornișa. Este un proiect ambițios dar care va aduce un plus în traiul botoșănenilor și va îmbunătăți și estetica orașului”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad