Connect with us

Politica

Țurcanu a început războiul cu Federovici: “Îi reamintesc doamnei președinte că eu am câștigat cu 108.000 de voturi. Aproape dublu decât ea”

Published

on

Luna de miere s-a încheiat în Consiliul Județean Botoșani și se pregătește “divorțul” dintre PSD și ALDE. Deși în toamna anului trecut au bătut palma cu PSD pentru a asigura majoritatea în Consiliul Județean, șefii ALDE ies acum la atac.

“Îi reamintesc doamnei președinte, chiar dacă ea zâmbește pe sub mustață, cine e Țurcanu…, că am câștigat președinția Consiliului Județean cu 108.000 de voturi și nu cu cât a câștigat domnia sa. Aproape dublu decât ea. Îi reamintesc că mi-a fost vicepreședinte și așa de frumos se comporta cu mine. Acum, râzând… cine e Țurcanu? Eu sunt prea mic pentru domnia sa. E președinte. Eu nu mă pot duce neinvitat la praznic. Atâta timp cât nu are nevoie de părerea mea, nu mă duc, nu deranjez. Dar urmăresc”, a afirmat Florin Țurcanu, vicepreședinte ALDE Botoșani.

În schimb, Florin Țurcanu îl laudă pe primarul Cosmin Andrei despre care spune că și-a început mandatul cu dreptul.

“Apreciez activitatea primarului Cosmin Andrei și să-l încurajez. Mai sunt multe lucruri de făcut dar a început bine. Îl rog să rezolve cu piața mare pentru că este ca la stână. E un alt stil, parcă nu e din același partid. Merge, discută cu oamenii, a început să modernizeze străzile. A început cu dreptul. Municipiul Botoșani va avea de câștigat”, a afirmat vicepreședintele ALDE.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad