Connect with us

Politica

Doina Federovici: “Nu voi comenta declarațiile pe care le face un om politic aflat în picaj și avid de imagine”

Published

on

Florin Țurcanu, vicepreședinte ALDE Botoșani, a declarat într-o conferință de presă că angajații Consiliului Județean sunt terorizați de conducerea instituției.

Am contactat-o pe Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, pentru a obține o reacție referitoare la declarațiile lui Florin Țurcanu.

“Nu voi comenta declarațiile pe care le face un om politic aflat în picaj și avid de imagine. Dar, pentru a lămuri lucrurile, toți angajații Consiliului Județean se bucură de respectul meu și al echipei de conducere. Se vor bucura de el atâta vreme cât își vor duce la îndeplinire sarcinile prevăzute în contractele de muncă și fișa postului. Nu mi-am permis să cer nimănui să facă sau să nu facă ceva prin încălcarea legilor. Sunt pentru respectare la literă a legislației, atât a celei administrative, cât și a celei privitoare la muncă.

Pe de altă parte, nu voi ezita să-i sancționez cu fermitate pe cei care vor greși sau nu-și vor duce la îndeplinire atribuțiile, în limitele impuse de Statutul funcționarilor publici și Codul Muncii”, a precizat Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad