Connect with us

Administratie

Atac la Doina Federovici: “Nu a fost teroarea aia în CJ de când e CJ-ul. Vă dăm afară, vă desființăm…”

Published

on

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, este acuzată că încearcă să politizeze această instituție și că îi “terorizează” pe unii angajați.

Într- conferință de presă, Florin Țurcanu, vicepreședinte ALDE Botoșani, a spus că mai mulți angajați ai Consiliului Județean Botoșani ar fi fost amenințați că își vor pierde locurile de muncă.

“Vreau să fac un apel public la cei 187 de angajați din Consiliul Județean. Cunosc situația prin care trec și vreau să-i asigur de sprijinul consilierilor județeni ALDE. Dacă își respectă cu strictețe atribuțiile de serviciu, nu poate domnul Birta sau doamna Federovici să le facă ceva. Amenințările astea care se aruncă prin Consiliul Județean, vă dăm afară, vă desființăm, mi se par de pe timpul lui Ceașcă. Nu a fost teroarea aia în CJ de când e CJ-ul ăla. Nici Țîbuleac, nici Conțac și nici Țurcanu. Dacă nu execuți ce spun eu, ești împotriva mea. Poate vrea să-i înscrie pe toți în PSD. Care e membru PSD, e băiat bun, știe carte. Care nu e membru PSD, trebuie pus la punct. Dacă dorim să politizăm, ALDE nu poate fi un partener. Este un apel public”, a spus Florin Țurcanu.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad