Connect with us

Politica

Marius Budăi: “Raluca Turcan vrea să aducă pensionari pentru a recalcula pensiile dar interzice cumulul pensiei cu salariul”

Published

on

Ministrul Muncii a anunțat că pentru recalcularea pensiilor trebuie făcute angajări în casele de pensii din România. Printre variantele luate în calcul se numără și angajarea pe perioadă determinată a foștilor salariați care au ieșit la pensie.

În același timp, Raluca Turcan spune că se va interzice cumulul salariului cu pensia. În această situație, este puțin probabil să găsească prea multe persoane dispuse să renunțe la pensie pentru a se reangaja.

“Aflăm de la doamna ministru Raluca Turcan că ar fi insuficient personalul existent în casele de pensii pentru recalcularea prevăzută în Legea nr. 127.

Doamna ministru, trebuia să mă ascultați de la început, când vă rugam respectuos, și spre binele dumneavoastră, să citiți măcar o dată legea pensiilor. De ce? Pentru că scrie și acolo că trebuie personal suplimentar. A, și altceva, cum o sa aduceți oamenii care au lucrat în casele de pensii înapoi la serviciu, interzicându-le cumulul pensiei cu salariul?

În esență, ministrul muncii, Raluca Turcan, vrea să aducă pensionari din sistemul de pensii pentru a recalcula pensiile, dar interzice, în același timp, cumulul pensiei cu salariul!

Clar, “specialiștii” actualei coaliții aflate la guvernare ne copleșesc cu “profesionalismul” lor!”, a precizat Marius Budăi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad