Connect with us

Economic

Compania Hidroplasto a început lucrările la autostrada A2 FOTO&VIDEO

Published

on

La sfârșitul lunii ianuarie, compania Hidroplasto a semnat primul contract de lucrări la o autostradă din România. Este vorba de „Repararea și înlocuirea rosturilor de dilatație la poduri pe Autostrada A2 , KM 14=033 CALEA 1 +Calea2 si podul de la km 18+266 Calea 1 +Calea 2.

La aproximativ o lună și jumătate de la semnarea contractului, compania condusă de Cătălin Silegeanu a început lucrările la “Autostrada Soarelui”. Omul de afaceri botoșănean spune că a fost aleasă compania Hidroplasto deoarece a prezentat cea mai bună soluție tehnică și a oferit o garanție a lucrărilor de zece ani.

Aceste rosturi de dilatație sunt instalate între suprafața de rulare a podului și a drumului, având rolul de a absorbi mișcările care apar ca urmare a diferențelor de temperatură, deformării și contracției structurii și sarcinilor din trafic. În cazuri speciale, acestea trebuie să absoarbă deplasările transversale și rotațiile în jurul celor trei axe spațiale. Aceste rosturi de dilatație au proprietăți de impermeabilizare datorită sistemului UNIC folosit de Hidroplasto si Agrementat Tehnic de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică.

În 2017, compania Hidroplasto a lucrat și la podul de la Agigea, un pod traversat de milioane de mașini în sezonul estival.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad