Connect with us

COMUNICATE DE PRESA

Mihaela Huncă, Pro România: Opriţi bătaia de joc! Drumul strategic a ajuns drumul ruşinii pavat cu amânări

Published

on

PRO România cere conducerii Consiliului Judeţean încetarea bătăii de joc la adresa zecilor de mii de locuitori ai judeţului din localităţile străbătute de drumul strategic: Blândeşti, Sulița, Lunca, Todireni, Albeşti,Hlipiceni, Răuseni.

Consilierii judeţeni PRO România râmân consecvenţi promisiunilor făcute alegătorilor şi nu mai pot tolera bătaia de joc şi chinurile la care conducerea Consiliului Județean îi supune de ani de zile.

“Drumul este total impracticabil, oamenii îşi rup maşinile în două la propriu, ce să mai vorbim de o ambulanţă sau o maşină de pompieri la nevoie!

Noi, la PRO România, am susţinut în repetate rânduri şi considerăm în continuare că protestele repetate ale localnicilor din mai multe comune prin care trece drumul strategic al județului și faptul că licitația pentru modernizarea lui a fost amânată şi răs –amânată, reprezintă un eșec al administrației județene de până acum. Din neglijenţa celor care conduc Consiliul Judeţean, drumul strategic al judeţului Botoşani a ajuns un drum al ruşinii pavat cu amânări. De mult timp nu s-a făcut nimic acolo. PRO România cere de îndată repararea acestor lucruri pentru că forul judeţean are datoria de a conserva şi de a întreţine drumul, până când va fi total reabilitat. Cerem şi susţinem alocarea de fonduri în bugetul din acest an al Consiliului Judeţean pentru drumul strategic. Sperăm ca toţi reprezentanţii celorlalte formaţiuni din Consiliul Judeţean să facă la fel! Trebuie ca Botoșaniul să intre în Uniunea Europeană. Noi nu suntem încă în UE, când mergem pe aceste drumuri, susţine Mihaela Huncă de la PRO România Botoșani!

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad