Connect with us

AGRICULTURA

Cele patru rulote destinate producătorilor ajung luna aceasta în Botoșani. VEZI unde vor fi amplasate FOTO&VIDEO

Published

on

Rulotele comandate de Asociația Moldoovis au fost deja finalizate iar de la sfârșitul acestei luni vor fi amplasate în municipiul Botoșani. Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis, spune că rulotele vor ajunge în jurul datei de 15 martie în Botoșani urmând să aibă o discuție cu primarul Cosmin Andrei pentru a stabili în ce condiții vor putea fi amplasate.

Fermierii vor ca într-o primă etapă, cele patru rulote să fie amplasate în Piața Revoluției după care în cartierele din municipiul Botoșani.

“Rulotele sunt finalizate. Mai trebuie doar personalizate. În jur de 15 martie rulotele vor fi aduse la sediu după care vom vedea cum le vom distribui. Vom încerca să luăm legătura cu domnul primar, să vedem unde le vom amplasa în primele zile după care să identificăm acele spații din cartiere astfel încât fermierii să fie cât mai aproape de cumpărător. Am avut discuții cu fermierii. Am avut câteva întâlniri cu ei și le-am explicat. Sunt încântați și nerăbdători să vină și să-și vândă produsele. Vom pune pe hârtie și un regulament de funcționare pentru a nu apărea nemulțumiri între ei. În cele patru rulote încap 8, maxim 10 fermieri. Trebuie să găsim soluții astfel încât majoritatea fermierilor să beneficieze de aceste rulote. Vorbesc de membrii Asociației Moldoovis. Noi ne dorim ca această acțiune pe care o pregătim să nu rămână la acest nivel ci să o dezvoltăm atât în municipiul Botoșani cât și în alte orașe ale țării”, a spus Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis.

Prioritate vor avea crescătorii de oi din județul Botoșani dar reprezentanții Asociației Moldoovis spun că își doresc să încheie parteneriate și cu alți fermieri astfel încât cumpărătorii să găsească mai multe produse, inclusiv preparate din carne sau miere de albine.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad