Connect with us

Sport

Univ. Craiova – FC Botoșani 1-0. Emoții pentru play-off. Trei meciuri consecutive fără gol marcat

Published

on

FC Botoșani pierde din nou la Craiova iar play-off-ul nu mai este atât de sigur cum era în urmă cu două-trei săptămâni. De trei etape FC Botoșani nu a mai marcat iar jocul ofensiv este din ce în ce mai slab.

Botoșănenii încep mai prudent jocul de la Craiova și nu se mai aruncă în atac din primele minute, așa cum au făcut-o în alte meciuri. Marius Croitoru pare să fi învățat ceva din meciul cu FC SB și pune un accent mai mare pe defensivă.

Prima ocazie aparține oltenilor, în minutul 7. Cicâldău i-a pasat lui Ivan iar vârful Craiovei a șutat peste poartă din interiorul careului. Replica botoșănenilor vine imediat dar albanezul Realdo Fili este blocat de Paul Papp, în momentul șutului. În minutul 19, Țigănașu centrează de pe stânga dar Al Mawas nu este în stare să șuteze pe poartă, din interiorul careului.

Enriko Papa îl faultează pe Ivan la marginea careului, Cicâldău execută lovitura liberă dar mingea este deviată în corner. În minutul 33, FC Botoșani are șansa deschiderii scorului în urma unei faze fixe. Rodriguez a centrat în careu, Pigliacelli a ieșit greșit dar Chindriș a reluat cu capul peste poartă.

Oltenii domină jocul pe finalul primei reprize iar în minutul 41 reușesc deschiderea scorului. Ivan i-a centrat lui Bairam iar tânărul jucător oltean a împins mingea în poartă.

La pauză, Marius Croitoru face două schimbări. Au intrat Tîrcoveanu și Keyta în locul lui E. Papa și R. Fili. FC Botoșani încearcă să joace mai ofensiv în debutul părții secunde dar nu reușește să se apropie periculos de poarta lui Pigliacelli. Până în minutul 70, Ongenda, Keyta, Al Mawas și Toutouh nu au contat în atac iar FC Botoșani părea o victimă sigură, așa cum a fost aproape de fiecare dată.

Prima ocazie a botoșănenilor din repriza secundă a venit în minutul 75 când Al Mawas a șutat la colțul scurt dar Pigliacelli a respins în corner. În minutul 89, Mihai Roman șutează puțin peste poartă, aceasta fiind ultima șansă de gol a partidei.

Oltenii câștigă din nou pe teren propriu în fața botoșănenilor și ajung la opt victorii din zece meciuri jucate. Din 2014 și până acum, FC Botoșani nu a învins niciodată la Craiova.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad