Connect with us

Sport

Marius Croitoru: “Cu o astfel de atitudine nu poţi să ajungi în play-off”

Published

on

FC Botoșani are trei meciuri consecutive în care nu a marcat iar Chindia Târgoviște și UTA s-au apropiat din nou de echipa antrenată de Marius Croitoru. După înfrângerea de la Craiova, antrenorul echipei FC Botoșani a spus că este nemulțumit de atitudinea jucătorilor.

“Momentul impune o astfel de discuţie. Nu e normal să avem atitudinea asta, o atitudine de calificare în play-off. Le-am explicat că nu suntem în play-off, iar azi am jucat cu o echipă care era de bătut. Noi încă visăm. În prima repriză nu am fost maturi, nu am arătat ca o echipă care vrem să jucăm în play-off. Ce mare echipă e Craiova să mă tem de ea? Joc cu Real Madrid? E o echipă bună şi nimic altceva. 

Se întâmplă să tragi de timp, şi noi am făcut-o. În ultimele minute se poate întâmpla orice, nu am de ce să fiu supărat pe jucătorii Craiovei. Şi noi am făcut asta în alte momente. Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei, nu pe Craiova. Cu o astfel de atitudine nu poţi să ajungi în play-off. Nu ai cum. Ar trebui să se trezească, iar situaţia nu e un care să ne ofere confortul punctelor. Avem meciuri grele. 

David Croitoru încet, dar sigur se impune. Nu doar el, ci şi ceilalţi copii. E normal să creşti când ai ritm, are nevoie de timp, de sprijin, de minute, noi facem asta la Botoşani. A făcut un meci bun 20 de minute. Sunt mulţumit de el, dar ceilalţi nu au făcut-o, cei cu valoare, nu un copil”, a declarat Marius Croitoru pentru Telekomsport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad