Connect with us

Administratie

Strada Iuliu Maniu se finalizează în trei luni. Cosmin Andrei: “Se lucrează din plin” FOTO

Published

on

Veste bună pentru botoșănenii care locuiesc pe strada Iuliu Maniu din municipiu. Primarul Cosmin Andrei a fost astăzi să vadă stadiul lucrărilor pe această stradă și spune că în aproximativ trei luni totul va fi finalizat.

În plus, edilul municipiului a precizat că urmează reabilitarea mai multor străzi din această zonă a municipiului.

“În aproximativ 3 luni de zile, Iuliu Maniu va fi o cu totul altfel de stradă, un drum așa cum și-au dorit și merită botoșănenii. Am fost azi pe șantier să mă asigur că lucrările sunt în grafic. Se lucrează din plin și mă bucur că și vremea ține cu noi. Cei aproximativ 2 kilometri vor fi asfaltați. Acesta este un proiect de suflet, mai ales că de mulți ani am făcut numeroase interpelări și am depus și amendamente pentru alocarea financiară necesară investiției de reabilitare a străzii Iuliu Maniu. Din păcate, criteriile politice au primat la acea dată iar eforturile mele, depuse pentru botoșăneni, au fost fără efect.

Mă bucur însă să văd că acum se lucrează și oamenii, deși au parte de un disconfort acum, sunt totuși foarte fericiți pentru că știu că în câteva luni vor circula pe asfalt iar noroaiele vor fi doar o amintire. În vedere am reabilitarea mai multor străzi din zonă, dar și din alte părți ale orașului”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Valoarea totală a investiției de pe strada Iuliu Maniu este de 5,6 milioane lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad