Connect with us

Politica

Cristian Achiței: “PNL are nevoie de un alt tip de președinte. Rezultatele au fost catastrofale. Când vezi că pierzi, te duci acasă”

Published

on

În această primăvară sau cel târziu în vară, în cadrul Organizației Județene PNL Botoșani se vor organiza alegeri pentru o nouă conducere. Foarte probabil, bătălia pentru funcția de președinte se va da între deputatul Costel Șoptică și senatorul Cristian Achiței, asta în cazul în care nu va dori să candideze Cătălin Flutur.

Prezent în emisiunea Dosarul Zilei de la TeleM, senatorul Cristian Achiței a spus că nu s-a decis dacă va candida dar și-a exprimat nemulțumirea față de rezultatele obținute de PNL la alegerile locale și parlamentare de anul trecut.

“Să vedem dacă oamenilor din PNL le place ca să piardă. Dacă le place așa, treaba lor. Eu nu am spus niciodată că sunt mulțumit de rezultat și cred că nimeni din PNL Botoșani nu ar trebui să fie mulțumit mai ales că la alegerile parlamentare suntem ultimii. Văd că nu se ia nicio măsură. Înseamnă că e bun așa. Eu mă așteptam să se ia vreo măsură vis-a-vis de vreo organizație. Nu s-a luat nicio măsură, toată lumea votează pentru în Biroul Politic Județean. Eu mă mai opun câteodată dar acolo e o majoritate extrem de consistentă care votează într-un anumit sens. Nu suntem într-o tabără. Alții se cred într-o tabără vis-a-vis de alții. O să vedem la alegeri. Eu nu sunt hotărât să candidez”, a spus Cristian Achiței.

Senatorul botoșănean spune că ia în calcul mai multe  variante dar va anunța în ultimul moment unde va candida.

“Pot să candidez la o funcție de prim-vicepreședinte sau la funcția de președinte. Sau la organizația locală. Eu nu înțeleg de ce mai avem biroul municipal în Botoșani, după ce am pierdut tot. Eu îl dizolvam. O să evit să mai anunț cu mult timp înainte unde vreau să candidez deoarece constat că dacă vreau într-un loc, vine altcineva care vrea și el. Mi s-a întâmplat de trei ori. În 2016 am vrut să candidez la Senat. Nu, eu vreau la Senat. Pe urmă am vrut să candidez la Consiliul Județean. Nu, eu vreau la Consiliul Județean. Am vrut să candidez la deputați. Nu, eu la deputați. Nu o să mai anunț public”, a afirmat Cristian Achiței.

“PNL are nevoie de un alt tip de președinte, cu o altă viziune.Rezultatele au fost catastrofale și nu s-a luat nicio măsură. Poate unora le place să fim într-un partid care pierde toate alegerile, să fim pe ultimul loc  pe țară. Sper ca toși să se gândească responsabil iar unii care au demonstrat că nu pot obține voturi, să se dea deoparte. Să-și vadă de alte treburi. Când vezi că pierzi, te duci acasă”, a concluzionat senatorul botoșănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad