Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC SB. Ed. Florescu: “Încercăm să câștigăm cele trei puncte și să ne asigurăm un loc în play-off”

Published

on

Jucătorii FC Botoșani nu se mai sperie de FC SB și vor să obțină prima victorie pe Municipal împotriva roș-albaștrilor. Cu trei puncte în partida din această seară, FC Botoșani ar face un pas mare către play-off-ul Ligii 1.

“Trebuie să  începem și noi să-i batem. E o echipă foarte bună, are cei mai talentați jucători din România. Ei cumpără cumpă ce e mai talentat, cum l-au luat și pe Denis Haruț. Asta e, avem alți copii. Trebuie să jucăm bine, să dăm totul, să jucăm cum zice Marius și să câștigăm. Putem bate orice echipă și am arătat asta. Am bătut pe FC SB afară. Nu ne este frică. Cum am bătut pe CFR… Mai avem șase meciuri și dacă  nu pierdem niciunul, suntem în play-off. La cum jucăm, merităm sută la sută să fim în play-off”, a spus Enriko Papa.

“Nu este o încărcătură în plus. Este un meci ca oricare altul. Încercăm să câștigăm cele trei puncte și să ne asigurăm un loc în play-off. Va fi un meci dificil, contra unei echipe foarte bună. Noi ne jucăm jocul nostru pe care îl știm și încercăm să câștigăm cele trei puncte”, a afirmat Eduard Florescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad