Connect with us

Sport

FC BOTOȘANI – FC SB 0-2. Tradiția se păstrează / GALERIE FOTO

Published

on

Început echilibrat de meci, fără ocazii dar cu proteste atât de pe banca botoșănenilor cât și de la tribuna oficială, după un cartonaș galben încasat de Florescu în minutul 4.

Primul șut spre poartă i-a aparținut lui Florescu, în minutul 8, dar mingea a trecut peste. Marius Croitoru face repede prima schimbare. Îl scoate pe Caia și îl trimite pe teren pe Mihai Roman.

Față de precedentele meciuri, FC Botoșani joacă mai prudent și nu lasă spații jucătorilor de la FC SB care până în minutul 30 nu a avut nicio ocazie de gol.

Prima mare ocazie a partidei i-a aparținut lui Mihai Roman, în minutul 34, care a scăpat din marcaj, a șutat la colțul scurt dar goalkeeperul oaspeților respinge în corner. Replica FC SB vine în minutul 41 când Olaru a șutat din marginea careului dar Hankic a reușit să respingă. Finalul primei reprize a aparținut oaspeților dar la pauză scorul a fost 0-0.

Repriza secundă începe cu FC SB în atac dar replica botoșănenilor a venit imediat prin Țigănașu care a șutat din marginea careului.

FC SB deschide scorul în minutul 54. Tănase este lăsat nemarcat în marginea careului, șutează și îl învinge pe Hankic. Oaspeții majorează scorul în minutul 65. Moruțan a șutat din marginea careului, Hankic respinge în lateral iar Olaru șutează sub bară și marchează pentru 0-2.

Având un avantaj de două goluri, jucătorii FC SB nu au mai forțat în timp ce botoșănenii nu au mai fost în stare să se apropie de poarta lui Vlad. Partida s-a încheiat cu victoria FC SB care rămâne lider în Liga 1.

FC Botoșani joacă în această seară împotriva liderului Ligii 1. Echipa antrenată de Marius Croitoru este pe locul cinci în clasament cu 37 de puncte și are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a se distanța de UTA, Chindia și FC Argeș, principalele contracandidate în lupta pentru play-off.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad