Connect with us

Sport

Antrenorul FC SB laudă echipa lui Croitoru: “O echipă foarte bine echilibrată. Am văzut ultimele lor meciuri de acasă…”

Published

on

FC SB revine la Botoșani pentru o nouă partidă împotriva echipei antrenate de Marius Croitoru. De această dată, FC SB este lider al Ligii 1 iar oficialii bucureșteni vor să-și păstreze această poziție.

Toni Petrea, antrenorul FC SB, consideră că absența lui Hervin Ongenda nu va conta foarte mult în jocul FC Botoșani și a remarcat că Marius Croitoru are un lot bun chiar dacă au fost vânduți mai mulți jucători în ultimul an.

“Ceea ce am remarcat la echipa din Botoșani este că alcătuiesc o echipă foarte bine echilibrată pe compartimente. Absența unui jucător poate fi suplinită de ceilalți din lot. Au un lot echilibrat, în pofida transferurilor pe care le-au făcut, vânzărilor de jucători.  Îmi doresc să fie un teren bun. Și echipa din Botoșani este preocupată de construcție, de posesie. Am văzut ultimele lor meciuri de acasă, jucate pe zăpadă, nu s-au sfiit să paseze. Îmi doresc un teren bun, să iasă un joc plăcut și noi să câștigăm”, a spus Toni Petrea.

Partida dintre FC Botoșani și FC SB se va juca în această seară, începând cu ora 20.30 și va fi arbitrată de Ovidiu Hațegan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad