Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer: “Facem tot felul de reguli pentru U21 sau proiecte de marketing, însă VAR-ul  îl luăm la preț de second hand”

Published

on

Cornel Șfaițer, managerul clubului Sepsi OSK, se implică în conflictul dintre conducătorii LPF și FRF și le cere să-și facă treaba pentru care au fost aleși. Pentru că aceștia nu sunt în stare să introducă arbitrajul video, Cornel Șfaițer propune ca fiecare club din Liga1 să contribuie cu o anumită sumă de bani pentru VAR.

„Iau ca o glumă tot ce am auzit ieri. Când am văzut declarațiile celor de la LPF și FRF, mi-am dat seama că suntem într-o eroare gravă. Acest război al declarațiilor nu duce nicăieri, nu se va găsi o soluție așa. Liga și Federația trebuie să conlucreze, să sprijine fotbalul românesc, nu să se certe prin presă pentru orgolii. 

Domnilor, în ianuarie ne-ați chemat, ne-ați prezentat proiectul și ne-ați lăsat să sperăm că în vară am putea avea var. Eu am fost printre cei care am fost reticent pentru acest termen, am și declarat-o, însă mă gândeam că 1 noiembrie e un termen rezonabil. Ca să aflu acum că la mijloc există tensiuni între forurile din fotbalul românesc. 

Haideți să terminăm și dăm orgoliile deoparte pentru că rămânem în urmă. Facem tot felul de reguli pentru U21 sau proiecte de marketing, însă VAR-ul, care a devenit prioritate peste tot în lume, îl luam la preț de second hand, îl dăm deoparte, deși vedem etapă de etapă greșeli grave, clasamente viciate, sigur fără intenție, dar știm bine problemele din arbitraj. 

Propun ca toate cluburile, pentru ca toate vor VAR, să pună mână de la mână, sa acoperim diferența de costuri pentru implementarea VAR-ului. Nu mi se pare o sumă atât de mare, pe care să nu o purtăm suporta. Deși normal ar fi ca oamenii pe care îi votăm să găsească soluțiile și să se pună mai repede la masa discuțiilor. Lăsați orgoliile și haideți să dezvoltăm fotbalul, pentru că ăsta e motivul pentru care sunteți în fruntea fotbalului”, a declarat Șfaițer pentru GSP.ro.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad